14 septembrie, 2007

Va trebui să plătesc taxe pentru câştigurile mele AdSense?

Înţelegerea reglementărilor fiscale corespunzătoare şi respectarea acestora sunt responsabilitatea fiecărui editor.

Google este obligat de legislaţia fiscală a Statelor Unite să colecteze de la dvs. anumite informaţii referitoare la taxe. Totuşi, nu vă putem oferi consiliere ín privinţa taxelor. Niciun fel de informaţii referitoare la taxe furnizate de Google nu au ca scop şi nu sunt concepute ca o consultanţă juridică, fiscală sau de investiţii. Apelaţi íntotdeauna la un consultant fiscal pentru a obţine răspunsuri la íntrebările specifice legate de modul de aplicare a legislaţiei fiscale la situaţia şi/sau activitatea dvs. Rezumatul privind taxele pe care vi l-am furnizat este cu siguranţă incomplet, iar legislaţia şi regulamentele fiscale pot suferi modificări. În consecinţă, Google nu garantează şi nu este răspunzător pentru acurateţea sau integralitatea oricăror informaţii furnizate despre taxe sau pentru orice rezultate sau beneficii provenite din utilizarea acestor informaţii.

Vă rugăm să revedeţi aceste resurse pentru informaţii suplimentare privind reglementările fiscale:

  • Pentru informaţii generale despre AdSense şi taxe, vizitaţi Pagina de Informaţii despre Taxe.
  • Pentru informaţii specifice privind cerinţele fiscale ale S.U.A., vizitaţi site-ul Web al Serviciului de Taxare Internă (IRS).
  • Pentru a obţine sfaturi cu privire la taxe sau pentru íntrebări de natură mai tehnică despre modul de aplicare a legislaţiei fiscale ín situaţia dvs., vă rugăm să consultaţi un consilier fiscal.

Niciun comentariu: